Дистрибутивен центар

Големопродажбата и дистрибутивниот центар на Стемит & Р се наоѓаат во комплексот во Пинтија, со секојдневна дистрибуција низ целата територија на Република Македонија со сопствени возила.

Стемит
продавници

Малопродажбата на Стемит & Р се извршува во продавниците во Скопје и Струга. Нашата продавница во Скопје е лоцирана во центарот на градот на улица 11 Октомври, Јужен Булевар. Продавниците во Струга се лоцирани на улица Пролетерски Бригади бр. 40 спроти старата пожарна.

Локација
и контакт

Првомајска бб
Пинтија
Скопје 1000

мапа

тел. 02 2 700 566
факс 02 2 700 637
www.stemit.com.mk

Ние сме застапници за Македонскиот пазар за следните компании и брендови:

Titan

брави, цилиндри, катанци

Alveus

садопери

Roto

оков за столарија

Lama

оков за мебел

Loz Metalpres

тавански скали и кровни прозори

Kumplast

АБС траки

Brialma

кваки

Almar

кваки

Otlav

шарки за врати