BRENDET

Kompanija Titan nga Kamniku i Sllovenisë është kompani udhëheqëse në Evropë për prodhimin e katinarve, dorezave dhe sistemeve për mbyllje.

Titan është e njohur për kualitetin e tyre të pakontestueshëm dhe traditën e gjatë për përmirësim kontinuiv të prodhimeve të tyre.

Titan rrënjët e veta i ka themeluar qysh nga viti 1896. Zhvillimin më të madh e ka arritur pas Luftës së Dytë Botërore, kurse nga viti 2003 ka shumicën e pronësisë të grupacionit francez Securidev, kompani udhëheqëse multinacionale që është aktive.

www.titan.si

Alveus është markë udhëheqëse e lavamanëve në Evropë.

Tradita e gjatë në kualitet të disa miliona prodhimeve të lavamaneve të Alveus markës nga plastika e lakueshme në mënyrë graduale ka shiquar kah linjat e prodhimeve egzistuese dhe të reja.

Mbi 40 vjet Alveus lavamanet janë të pranishme në shtëpitë tona dhe kualiteti i tyre flet vet për të.


Stemit & R është përfaqësues ekskluziv për markën Alveus për tregun e Maqedonisë qe 20 vjet.

www.alveus.si

Roto Frank AG nga Leinfelden-Echterdingen, Gjermani është marka më e njohur botërore për hallka për dyer dhe dritare.

Që nga viti 1935, Wilhelm Frank e ka shpikur Roto Tilt & Turn teknologjinë për mbyllje dhe kthyerje (kipim).

Që atëher e këndej, kompanija ndërkombëtare Roto kryen numër të madh të inovacioneve, të cilat në totalitet e ndërrojnë mënyrën në të cilën jetojnë dhe punojnë njerëzit në të gjithë botën. Shembull për këtë janë edhe shkallët për tavan me hekje dhe dritaret e çatisë, të cilat janë inovacion i patentuar i Wilhelm Frank.

Roto teknologjia e hallkave është e pakapërcyeshme deri në ditën e sotme.
Prodhimi i Roto në Sloveni ka filluar në vitin 1975.

Stemit & R përmes partneritetit sloven është përfaqësuese e Roto për Maqedoninë qe 15 vjet.


http://ftt.roto-frank.com/en/company/locations/roto/macedonia/
http://ftt.roto-frank.com/en/company/about-us/

 http://ftt.roto-frank.com/en/products/window-technologies/

Lama nga Dekani, Slloveni, është një nga prodhuesit më të njohur europian të hallkave për mobilje.

E themeluar në vitin 1953, kompanija Lama ka tradicion për prodhimin e hallkave më kualitative për mobilje dhe e njëjta në mënyro kontinuive e përmirëson dhe e ndërton këtë. Nga viti 2006 kompania dominon shumicën e pronësisë të grupacionit TitusPlus nga Britanija e Madhe.

Artikulacionet dhe Artikulacionet përputhëse të Lamas gjinden në mobiljet pllakore gati në çdo shtëpi në Maqedoni, si dhe prodhimet hallkuese për vidhe-mobiljesh, ekscentre, shina për sirtare dhe kështu me radhë, për çka të gjithë prodhuesit e mobiljeve mendojnë se janë me kualitet më të lartë.

Glisando programa për mbyllje të butë, lansuar nga Lama në vitin 2005, është e pranishme në mobiljet kualitative në çdo shtëpi moderne.

Stemit & R është përfaqësues ekskluziv e Lama në tregun e Maqedonisë qe 20 vjet.

www.titusplus.com

Lozh Metalpres nga Pleshçe, Slloveni është kompani e specializuar për prodhime ndihmëse në pajisjet për enterier dhe eksterier.

Themeluar në vitin 1962 si mbështetëse e Kovinoplastika Lozh, kompanija që nga viti 1992 punon e pavarur në linjën e prodhimeve të veta.

Lozh Metalpres është prodhuese më kualitative e shkallëve për tavane dhe dritareve për çati, të cilat për shumë vite janë të pranishme në tregun e Maqedonisë.

Stemit & R është përfaqësues ekskluziv për Lozh Metalpres për e tregun e Maqedonisë.

www.loz-metalpres.hr

Kumplast nga Sllovenija është kompani e specializuar për prodhimin e ABC shiritave.
Mbi 20 vjet Kumplast është furnizuese e ndërmarrjeve më të njohura për prodhimin e mobiljeve në Slloveni dhe mëgjërë në Europ.

ABC shiritat e Kumplast janë me kualitet më të lartë dhe prezente në të gjitha ngjyrat e nevojshme, dizajne dhe dimensione me çmim konkurues.


www.kumplast.si


Brialma është prodhues italijan i dorëzave kualitative me dizajn klasik dhe modern.

Themeluar në vitin 1972, Brialma ndjek trendet në dizajn dhe në mënyrë permanente inovon prodhimin dhe ofron kualitet me çmim konkurues.

Stemit & R është përfaqësues ekskluziv i Brialma për tregun  e Maqedonisë.

www.brialma.com


Almar është një prej prodhuesve italian më me renome për dorëza me kualitat të lartë.

Themeluar në vitin 1960 si kompani familjare, Almar rritet dhe bëhet shoqëri akcionare dhe një ndër prodhuesit italian më të mëdhej të dorëzave.

Stemit & R është përfaqësues ekskluziv i Almar për tregun  e Maqedonisë.

www.almarspa.com

OTLAV (Officina Torneria Lavorazione Articoli Varie) nga Italia është një nga prodhuesit më të njohur europian të artikulacioneve për dyer.

Kompania është themeluar në vitin 1956 nga Anxhelo Padovani dhe gjat viteve në vijim bëhet lider inovativ në tregun europian.

Stemit & R është përfaqësues i OTLAV qe 20 vjet.

www.otlav.it