QENDRA
DISTRIBUTIVE

Qendra për shitje me shumicë dhe distribuim i Stemit & R gjindet në kompleksin në Pintija, me distribuim të përditshëm në gjith teritorin e Republikës së Maqedonisë me automjetet e veta.

STEMIT
DYQANET

Shitja me të vogël e Stemit & R bëhet në dyqanet në Shkup dhe Strugë. Dyqani jonë në Shkup gjindet në qendër të qytetit në rrugën “11 Oktomvri”, Bulevardi jugor. Dyqanet tona në Strugë gjinden në rrugën “Proleterski Brigadi” nr. 40 përball zjarrfikësit të vjetër.

LOKACIONI
DHE KONTAKTI

“Prvomajska” p.n.
Pintija, Shkup 1000
hartë

Tel. 02 2 700 566;
Faks 02 0 700 637

www.stemit.com.mk

Ne jemi përfaqësues për tregun në Maqedoni për këto kompani dhe brende:

Titan

dorëza, cilindra, katinare

Alveus

lavamane

Roto

hallka për orendi

Lama

hallka për mobilje

Loz Metalpres

shkall për tavan dhe dritare çatie

Kumplast

ABC shirite

Brialma

doreza

Almar

doreza

Otlav

artikulacione për dyer